UFO-klubben 2 – Vi må redde RABALDER!

Den nye charmerende og dejlige hesteserie UFO-klubben er på banen igen. ”Vi må redde Rabalder” er den søde og spændende fortælling om pigen Effie på ti år og hendes kammerater på rideskolen. Men først og fremmest er det en fortælling om de tre børn i UFO-klubben, der i bind nr. to netop får endnu en deltager.

Effie og klassekammeraten – den nye pige Luffe – inviterer nemlig drengen Hercules til at være med. Og de får nok at se til, ser det ud til! Yndlingshesten Rabalder skal nemlig forlade rideskolen. Dens ejer er kommet tilbage og henter den hjem. Men bedst som de tre forsøger at udtænke en plan, for hvordan de mon kan redde Rabalder, skal de erfare at Rabalder er på vej endnu længere bort.

Bogen om Effie og hendes to friske venner i UFO-klubben er en super spændende hestebog, der nok skal tryllebinde den unge begynderlæser med hang til hestevrinsk.
Man mærker virkelig den ægte kærlighed og glæde ved de store smukke dyr – flot formidlet af forfatteren svenske Inger Frimansson. Vi følger nybegynderen Effie udi ridningens kunst. Effie er lykkelig da hun starter til ridning, men heldigvis får hun hurtigt et par gode kammerater på rideskolen i form af Luffe og den franske dreng Hercules.
I dette bind af bogen er ridelæreren Susanna på orlov af en art og i stedet vikariere den mindre venlige Nora.

”Vi må redde Rabalder” er fuld af spænding og dramatik, men bedst som bogens spændingskurve topper, vælger forfatteren at skrue ned igen uden en egentlig forløsning. Den gode slutning forekommer al for søgt og nem, men også sød og dejlig ukompliceret.
En dejlig optimistisk og rørende bog, om glæden ved heste samt venskabet mellem børn når det er bedst.

Køb UFO-klubben 2 – Vi må redde RABALDER! online

Skriv et svar