Disney on Ice – Minnie og Mickey

Vi bliver grebet af det, store som små, når de velkendte Disney figurer flyver hen over isen. Jeg blev overrasket da jeg fandt ud af hvor meget jeg blev grebet af det selv – da vi jo egentlig tager afsted for børnenes skyld, men med de velkendte ansigter og stemmer, som langt de fleste af os er vokset op med, kan man næsten ikke undgå at rejse en tur ned af memory lane. For børnene var der stor beundring i deres øjne da de fem velkendte figurer, Mickey, Minnie, Andersine, Anders And og Fedtmule skøjtede hen over isen – klar til at følge os gennem Disneys store univers.

Rejsen starter hos Løvernes konge hvor vi møder den kloge abe Rafiki, Simba og Nala – og for ikke at undlade de humoristiske Timon og Pumba. De laver en fremvisning uden lige og med hjælp fra de utallige aber der kommer og danser på scenen, opnår de at blæse publikum væk – hvilket er en fantastisk start på showet.

Derefter besøger vi den lille havfrue, hvor deres ynde på isen er helt fortryllende. Her bliver der også gjort meget ud af rekvisitterne – tre smukke skaller pryder introen, hvor vi bliver introduceret til havfolket og Ariels mange smukke søstre. Derefter bliver det uhyggeligt med havheksen Ursula og hendes to onde hjælpere, de elektriske ål, Bundslam og Skidtslam. Lys og lyd effekterne er også meget inde over i dette afsnit og giver en fantastisk indlevelse.

Hos Lilo og Stitch ser man hvordan Stitch kom til jorden og blev en del af familien i hjemmet hos Lilo. De fantastiske kostumer vækker beundring hos publikum og med den skønne musik og de smukke danseserier bliver man grebet. Igen er der gjort meget ud af rekvisitterne, da hele Lilos værelse triller ind på isen.

Sidst men ikke mindst kommer vi til London, hvor Peter Pan sammen med Wendy og de to brødre John og Michael, flyver os til Ønskeøen. Der oplever vi Kaptajn Klo og styrmand Smisk og alle piraterne. De fremragende kostumer kombineret med fantastiske rekvistter, b.la. piratskibet der kommer ind over scenen med piraterne ombord. Finalen med den kæmpe krokodille og Peter Pans sejr over Klo.
En bragende finale med Disneys familie samlet – med dans, musik og masser af smil – og selvfølgelig en sidste overraskelse.

Showet er gennemført med lyden af de velkendte stemmer og de skønne sange. Der er lagt et stort arbejde i koreografien og øvelse hvilket giver et fantastisk resultat.

Aldersgruppen: Selv de helt små vil kunne se dette show, men man skal have i tankerne at det varer næsten 2 timer, dog med pause, men det kan muligvis være svært at holde interessen helt ned i en alder af 2 år, i hvert fald i den tid det tager.

Jeg vil slutte af med at sige at dette virkelig er en oplevelse der er pengene værd, både for børn og forældrer.

Information:

Spilletider:
Onsdag den 24. februar 17:00
Torsdag den 25. februar 15:00 19:00
Fredag den 26. februar 11:00 15:00 19:00
Lørdag den 27. februar 11:00 15:00 19:00
Søndag den 28. februar 10:00 14:00

Læs mere her:
http://www.ose.dk

Billetpriser fra kr. 185 – 345

Sara Lind

Skriv et svar